/ Allmänt /

Dröm

 
Dröm dig till himlen och du når trädtopparna.
 
Det här är dykplatsen Dolphine house, Marsa shagra, Egypten. Det är den närmaste en himmelsupplevelse jag varit i verkligheten. Man dyker en ganska lång sträcka genom korallerna och ner strömmar solljuset genom korallerna och skapar den här lugna atmosfären.
När alla krig är över och terroristerna lugnat sig något åker jag förmodligen tillbaka hit och dyker igen. 
Till dess får jag drömma stort i det lilla och faktiskt hitta något att drömma om. Det är väldigt tomt i min drömbank just nu.
Att få utrymme och skapa nya drömmar är mitt mål med sommaren.
 
Nu önskar dig en bra dag med många önskade drömmar som går i uppfyllelse. 
 
Kram
 
/Eva
 
/ Allmänt /

Håhåja...

 
Strömavbrott på jobbet. Fick lots av hustomten till slut genom mörkret i trapphusen och som också fick lov att öppna garageporten för hand så jag kunde köra ut. Jag är tacksam för att jag ej var ensam i huset när det framstod som helt tomt. Phu...
För några veckor sedan fick jag frågan om jag kunde söka en tjänst som var på väg ut. Kamikazetjänt tänkte jag då... Idag skickade jag iväg en ansökan... Känner mig lite wild 'n crazy och kamiikazzzeeee....hehe... he...
 
Häpp!
 
Äntligen semester om än något försenad. Me like.
 
/Eva
/ Allmänt /

Glad midsommar!

 
 
Pappa, hungrigast av alla. Först vid matbordet. I bakgrunden utanför lusthuset ser man grannens hus på andra sidan sjön. Underbar midsommar alla, kram.
 
/Eva