/ Allmänt /

Hahahahahaha

 
/Eva
/ Allmänt /

Postorderfruar

 

"Fråga: Hej. Vad är det med killar/män? Alla, unga som äldre ska ha yngre tjejer, smala, söta, vältränade dockor. Är dom rädda för en lite äldre tjej eller vad är det frågan om. Undrar om männen har sett sig själva i spegel något dom senaste åren, för dom ställer verkligen krav. Själva får dom vara runda, tunnhåriga, tandlösa och otränade. Är det brist på mognad eller självförtroende? Kvinnor lever ju längre så jag vet inte hur killar/män tänker, men skulle gärna villa ha en förklaring.

 Svar: Jag vet inte om du har köpt en bil någon gång. Men de allra flesta som gör det letar efter den senaste modellen, med skinande lack och läcker design. En bil som är rolig att köra och som inte krånglar. Dessutom ska den vara snygg. Folk som ser den ska bli avundsjuka och tänka en sån vill jag också ha. Av samma anledning väljer många (men långt ifrån alla) män yngre kvinnor. Sen kanske mannen själv är gammal och ser ut som stryk. Men har han en fet plånbok så kommer han ofta långt. Då har han råd med både en läcker sportbil och en snygg, ung tjej i sätet bredvid..."

Genuint ytligt och väldigt, väldigt blåst karl som gör såna livsval helt enkelt. Haha... Grattis till den dag du vaknar upp och inser att ditt liv suger lika hårt med ny postorderfru som med den tidigare.  Hoppas din plånbok verkligen är bottenlös för det är det enda din nya flamma är intresserad av. Pucko! Vet du vad den gemensamma nämnaren är som behöver fixas i livet med din förra fru och den dag den nya ej är så spännande längre? DU!

Phu och Tack, väldigt mycket tack för att jag slipper en sådan lort till karl I mitt liv.

/Eva

/ Allmänt /

Oväntat besök

 
Idag när hantverkarna åkte fram till mitt sommarhus så såg de att något annorlunda stod mitt på gårdsplanen och tittade sig omkring. Det var älgen med jättekrona som bor i min skog. Snacka om finbesök. De stod en bit från bilen och tittade till den promenreade ner mot huset vid sjön.
De gör jobb främst i Stockholms innerstad så det här var ovanligt möte på en arbetsplats för dem.
Grattis, det är sånt man ser på landet.
 
/Eva