/ Allmänt /

Från ilsken till toppenhumör på några möten

Jag är projektledare för att ta fram en metod och genomföra fullskaliga kontinuitetstest på alla trafikledningscentraler i landet. Att göra det strukturerat och samtidigt säkert under pågående drift har ingen i mitt företag klarat att ro i hamn tidigare. Ack vad det har skrockats bakom min rygg "att det kommer aaaaldrig gååå".
Den 14 juni gör vi det i skarp drift under kontrollerade och säkra förhållanden samtidigt som vi har tagit fram en metod för det här för att använda om och om igen. Idag hade jag det sista avstämningsmötet innan vi kör på riktigt. Gubbarna är suveräna att arbeta med tycker jag. Under ett års tid har vi lyft på stenar och identifierat saker som vi behöver koordinera mellan olika verksamhetsområden. Gubbarna har fått prata ihop sig och sedan har vi tagit den gemensamma inriktningen som vår inriktning Och tagit beslut om att jobba så. Sedan några veckor tillbaka har jag haft en nyanställd kollega som har fått vara med för att se och lära på mötena. Idag var hon bara tvungen att ta till orda och gav alla gubbarna beröm för att det är så väl förberett inför testet. Ja, svarade jag de är väldigt tysta idag men det har diskuterats ordentligt tidigare när det här materialet har tagits fram. Det är ju de själva som har skapat det. Jag har haft förmånen att vara en del i detta och har hållit ihop deras arbete.
 
Det är viktigt att reflektera över allt bra som jag faktist deltar och bidrar till med jämna mellanrum. Det är lätt att det glöms bort när man/jag är frustrerad över en detalj när helheten är bra.
Nu går jag mot helg och är faktiskt lite mallig över att jag platsar i ett gäng med så grymt proffsiga gubbar. 
 
/Eva