/ Allmänt /

Är du intresserad av att gifta dig med mig

 
Jag har tydligen alltid varit otydlig.
Så otydlig att jag är ensam utan förhållande när jag absolut inte vill det.
Har ju trott att det skulle räcka med att jag var jag bara och då skulle jag få en bra man en dag att dela livet med.
Ska härmed ändra på det.
Är du intresserad av att bli sambo och sedan gifta dig med mig om det funkar. Och ja, vi ska sätta en tidsgräns för när prövotiden är över. Om det här känns ok kan vi fortsätta prata med varandra annars ber jag dig dra fortare än kvickt. Jag orkar inte med fler som trashar mitt hjärta, trampar på mig och utnyttjar mig för sina egna egoistiska behov för stunden utan att tänka på att jag är en människa som förväntar mig att bli bemött med ärlig vänlighet. Det är nämligen vad jag kommer ge dig i överflöd om vi väljer en framtid tillsammans. Har du ingen långsiktig plan för vår relation, dra nu direkt.
 
Du får en tjej som bland annat är mycket lojal, med extremt stort, vidsynt varmt hjärta, gladlynt och fylld av underhållande överraskningar enligt de i min omgivning som beskriver min person och som förundras över att jag överhuvudtaget kan vara singel när jag enligt dem är en helt fantastisk person.
 
Jag själv beskriver mig som en som försöker bemöta min omgivning så som jag önskar att jag blev bemött av dem.
 
Ska vi ta en kopp kaffe och se om vi har en framtid tillsammans höll jag på att skriva här men egentligen har jag tappat hoppet. Är oerhört ledsen just nu. Har försökt att acceptera situationen och tänka positivt om den men helt ärligt, Jag har gett upp helt och det är med en stor sorg jag skriver det.
 
Acceptans av situationen är jag otroligt dålig på och det är ju skit. 
 
Skit. Skit.
 
Eller så är jag så jävla rädd att jag försöker skydda mig själv genom att ge upp. Jag ger kanske upp bara för att jag är så rädd för att bli mer kantstött av dåliga relationer. Det känns ju inge bra det heller...Ja, jag är rejält kantstött jag.  Det har jag förstått.
 
Dåliga relationer är jag bra på, det är inge bra det heller...
 
Skit
 
/Eva